Dozvolite nam da vam se predstavimo

BEOAVIA predstavlja tim u okviru udruženja "Studentska Tehnička Takmičenja", prvi put osnovan u aprilu 2018. godine, koji se bavi dizajnom, projektovanjem i izradom letelica sa ciljem učestvovanja na raznim evropskim i svetskim takmičenjima, razmeni iskustava sa drugim univerzitetima i proširivanje već stečenih znanja i veština. Tim čine studenati fakulteta Univerziteta u Beogradu i predstavlja isti na raznim takmičenjima u inostranstvu.

Struktura Tima

Tim je sastavljen od studenata sa 4 fakulteta Univerziteta u Beogradu među kojima su:


Tim Beoavia se trenutno aktivno bavi izradom 2 projekta:


Članovi su podeljeni u četiri podtima radi lakše organizacije poslova i u zavisnosti od oblasti kojom se bave, a to su:


  • Početak projektovanja test letelice RAVEN TL18 Jun 2018
  • Završetak izrade test letelice RAVEN TL18 Februar 2019
  • Početak projektovanja letelice RAVEN 19 Januar 2019
  • Završetak izrade letelice RAVEN 19 Jun 2019
  • Air Cargo Challange Avgust 2019
  • Design Build Fly April 2020
Naša misija

Formirali smo tim sa ciljem kako bi studenti zainteresovani za sticanje novog znanja, razmenu iskustava i sticanje znanja iz prakse mogli da na jednom mestu, zajedničkim snagama, ostvare to.

Takođe, želimo da podstaknemo saradnju i razmenu iskustava kako između fakulteta Beogradskog univerziteta, tako i sa univerzitetima u Evropi i svetu. Tu smo da zastupamo zajednički interes kako naših članova, tako i ostalih zainteresovanih strana.


RAVEN TL18 PROGRES

Trenutni primarni cilj je proizvodnja letelice koja će, nadamo se, postići što veći mogući uspeh na predstojećem takmičenju „Air Cargo Challange„ koje će 2019. godine biti održano u Nemačkoj. Nakon toga želimo da nastavimo sa proizvodnjom što većeg broja letelica, učestvujemo na što većem broju sličnih takmičenja i na taj način to napravimo našom, a i Vašom tradicijom.

Kao dugoročnu viziju Beoavie, zamislili smo da nastavimo sa daljim uključivanjem mlađih studenata u naše projekte, čime bismo ovaj projekat preneli dalje na mlađe generacije.

Tim BEOAVIA , Univerzitet u Beogradu

Copyright © 2018 BEOAVIA. All Rights Reserved.